Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Gambar

Fajah Lourens Podcast


Fajah Onderzoekt Podcast On Spotify

Welkom bij Seizoen 2 van de podcast Fajah Onderzoekt Het belooft een boeiende reis te worden door het rijk van ondernemerschap We gaan dieper in op de vragen. Dit en veel meer vragen worden beantwoord in mijn podcast In deze 10-delige podcast ga ik in gesprek met specialisten op het gebied van liefde. Podcast luisteren met Fajah Lourens. Welkom bij seizoen 2 van de podcast Fajah Onderzoekt Het belooft een boeiende reis te worden door het rijk van ondernemerschap We gaan dieper in op de vragen. Deze week is Fajah Lourens bij ons te gast in de studio Fajah is schrijfster motivational speaker en voormalig actrice Ze schreef de bestseller Killer Bodyplan waar een eigen productlijn..


Fajah Lourens 42 heeft haar villa in Purmerland te koop gezet en gaat emigreren naar Spanje. Fajah Lourens heeft haar villa in de buurt van Amsterdam te koop gezet. Bij de boeklancering van haar nieuwe paperback heeft Shownieuws Fajah Lourens gevraagd hoe de vork in. De fitness-guru heeft de knoop doorgehakt om haar huis in Nederland te verkopen haar. Fajah Lourens heeft haar villa in Purmerland te koop gezet. Fajah maakte maandag bekend dat haar huis in Purmerland te koop staat en dat zij gaat verhuizen. Fajah Lourens 42 gaat emigreren naar Spanje en zet haar compleet verbouwde villa in de. Lourens is momenteel op zoek naar een woning in Spanje Ze vertrekt samen met haar vriend Patrick..


Tot vandaag tenminste want Fajah heeft een foto gedeeld van zichzelf en haar nieuwe lief De caption is kort maar krachtig Ze schrijft er een rood hartje. Door Emelie van Kaam Je hebt je vriend Patrick meegenomen naar een filmpremière. Fajah Lourens en vriend Patrick uit elkaar. Fajah Lourens 42 is gelukkiger dan ooit in de liefde Haar vriend Patrick maakt haar leven compleet en de fitnessgoeroe voelt zich dan ook. Fajah Lourens en haar vriend Patrick zijn uit elkaar De Liefde vertelt de 42-jarige fitnessgoeroe dat..


Fajah Lourens rouwt om het verlies van haar ex Daniël Surig De 46-jarige vader van haar zoontje Shai 10 overleed vrijdag plots aan een. Fajah Lourens haalt uit naar Yvonne Coldeweijer door bewust haar naam verkeerd te noemen terwijl ze natuurlijk dondersgoed weet hoe de. Daniël Surig de ex-vriend van Fajah Lourens met wie ze in 2007 zoon Shai kreeg is afgelopen vrijdag overleden aan de gevolgen van een. Fajah Lourens begint haar jaar ook met goede voornemens De 42-jarige wil namelijk laten zijn dat jij zelf de regisseur bent van jouw levensstijl en. FOTO - De vader van het zoontje van Fajah Lourens is gestorven..



Fajah Lourens Over Ondernemen Geld Verdienen En De Liefde Fhm S Vrouwen Aan De Top Youtube

Komentar